"Tuttburken"

Har fixat mig en ny tuttburk. För er som undrar så kan jag berätta att det är burken som vi förvarar minstingens tuttar i när han inte förvarar dem själv, vilket helst skulle vara 24 tim/per dygn om han fick bestämma. Men det får han inte. Den första tuttburken hade storasyster omsorgsfullt klippt och klistrat ihop på fritids och den har verkligen fyllt sin funktion nu i ett par år men håller i dagsläget helt på att ramla isär. Den har bla varit inblandad i x antal "tuttstrider" och har väl inte haft hållbarheten riktigt för det..
Men lite charmig är den, skapad med stor omsorg och kärlek som en gåva till lillebror.
Jag gillar verkligen stavningen:))

Men som sagt, nu har den till slut gjort sitt.

Jag letade istället fram några gamla konservburkar som jag helt enkelt klädde in med lite snyggt presentpapper plus lite kantband och voila!

Snabbt enkelt och jättekul, så det blev till slut lite fler än en tuttburk. Men tuttburkar kan vara bra att ha tilll mycket annat med. Det finns ju en otalig mängd olika storlekar på konservburkar som går att använda till en massa olika saker! Krukor, pennor och allmänt krimskrams som behöver lite förvaring. Kan finnas en risk att det blir lite mer konservburksmat framöver än vanligt men det passar ju ändå perfekt till den ständiga ide´torkan på middagar. Problem solved:)


Kommentarer
Postat av: Malla

snyggt! :)

Men du, har du smycken till försäljning? Du skulle behöva lägga upp dom på ngt ställe i så fall så kan jag tipsa :)

2010-09-08 @ 14:09:26
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Malin

Tack:) Jo jag har det, kommer att lägga ut dem i butiken snart och ev på en annan sida. Läge för en utlottning kanske;)

2010-09-08 @ 14:11:27
URL: http://enfixide.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0